Helgen

Då onsdgar och torsdagar är mina helger nu för tiden så försöker jag passa på att hinna med lite roliga grejer dessa dagar. Den här veckan åkte jag hem till Öland för att umgås med min fina mamma och gå på plastparty hos Maria. Som vanligt blev jag uppassad med mycket fika och super god mat. Mamma tog fram gammla fotoalbum från när hon och pappa var 20 år och tågluffade i Europa och det var väldigt roligt att se! Vi kollade också på foton från när Annie och jag var nyfödda, så sjukt små vi var!
På kvällen åkte vi på plastparty vilket var mitt första men det blev inga köp. Det bjöds på underbart fika där med. På torsdagen (igår) följde jag med mamma till hennes jobb och höll henne sällskap en stund tills jag skulle med bussen. När jag var hemma i Kalmar igen kom Frida förbi på fika (tredje för dagen) som vi avnjöt på balkongen i solen. Sen kom älsklingen hem som jag hunnit sakna en del. Fin fin helg!
 
 
 
 
 
Pappa 20 år gammal!
 
Sååå vackert!
 
 
 
Söta lilla mamma!
 
 
Annie och jag =)
 
 
Läser tidningen med pappa, spännande grejer!
 
 
 
Undra hur många fiak bilder jag har på bloggen nu....MÅNGA!

Bakdag

Jag vet inte vad som flugit i mig men jag har fått dille på att baka helt plötsligt. Igår bakade jag bullar och sockerkaka med svärmor och idag har jag bakat muffins och småkakor. Det känns bra och jag är lite stolt över mig själv, skönt att ha gjort något vettigt av sin dag!
 
 
 
 
 
 

Färgklick

Ett litet projekt jag jobbat på ganska länge och som bara blivit liggandes men häromdagen tog jag mig i kragen och sydde/virkade klart den. Tanken var att den skulle bli jätte stor men lusten försvann och garnet var för dyrt. Men det blev bra såhär med, en färgklick i sovrummet!