Lugnt och stilla

Efter mitt jobbpass idag körde jag hem till mamma och pappa och placerade mig ute i deras glasverandan med en tidning i knät. Här hemma är allt så lugnt och tyst, en sådan tystnad som aldrig blir inne i stan där det är ständig rörelse. Jag hade beställt nybakat bröd till kvällsmat och min önskan är mammas lag...Nu ska jag vara här i ett par dagar för att umgås, plugga och hämta ny energi.
 
 
 
 
 

Eksjö - andra och sista dagen

Nästa dag vaknade vi upp i ett soligt Eksjö och fann ett gulliga meddelandet från Erika som hade åkt till jobbet. Vi dukade upp frukost och tog det bara lugnt hela förmiddagen, vid lunchtid kom Ebba och Emelie och hälsade på och sedan begav vi oss in till stan och tog en fika. Kvällen blev lika mysig som föregående med skratt och lite udda samtalsämnen!
 
 
Mysigt frukoststök, det enda stöket jag kan tycka om.
 
Mitt frukostgäng! Det var alltså Rebecka vi hämtade upp på stationen kvällen innan, inte varje dag vi alla är samlade.
 
Nu blir det ett stort hopp till vindrickande på balkong och en mumsig förrätt.
 
 
Det var den dagen i väldigt korta drag! Nästa dag som innebar hemfärd avslutades där denna lilla tripp började, med en fika hemma hos Emelie och Ebba.
 
 
 
 

Eksjö - första dagen

Jag inledde mitt sommarlov med en roadtrip till Eksjö för att hälsa på barndomskompisen Erika som varit på resande fot i Asien i ett halvår, med mig i bilen hade jag Annie och Frida. Förutom Eirka fick jag träffa en mycket söt liten familj som hyrde ett hus mitt ute på landet, väldigt idyliskt och jag blev inte allas avundsjuk...Vi började i alla fall med en fika och bebisgos hemma hos dem.
 
 
Gullungen Ebba som smälte allas hjärtan.
 
 
Erika, brun och snygg som alltid! Har inte träffat henne på flera år så det var verkligen på tiden.
 
 
 
Efter mycket fika i magen åkte vi vidare hem till Erika och Davis lägenhet, och vilken lägenhet dom bor i!
Fotonörden gick igång gensat.
 
 
 
Dessa skönheter låg lite varstans i lägenheten, fyndat från Indien!
 
 
 
Annie och Frida fixade kvällsmaten i form av varma mackor.
 
Efter maten hämtade vi en till efterlängtad person på stationen som också varit på vift i världen. Resten av kvällen pratade vi om allt mellan himmel och jord och avslutade med en väldigt fnissig yogalektion.