Fredag och veckan som varit

 
Fredag igen! Hur fort går tiden egentligen, vi är snart inne på december. Jag har haft en riktigt bra vecka i alla fall, jag har bland annat haft en dejtnight med mina systrar med respektive, jag har bakat lussekatter, jag har sagt hejdå till mina kollegor i Trekanten (vilket var ganska sorligt men det känns ändå bra med ett nytt jobb) och igår var jag och Hampus på bio och såg "fantastiska vidunder och var man hittar dem" och vi älskade den! Jag har även kommit igång med träningen och yogan igen efter en utdragen förkylning och det ger mig så mycket positiv energi. Dock är ju veckan inte slut än och mer roligheter väntar, ikväll ska jag ut och äta med Annie och en ny bekantskap Sofia som är en yogafantast, jag läser hennes blogg så det ska bli roligt att få träffa henne personligen. Imorgon bitti kör jag över till Öland och tillbringar helgen hemma hos mamma och pappa. 
 
Nu ska jag avnjuta en kopp varm choklad och en lussekatt medan jag funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. 
 
Trevlig helg! <3

En grön outfit

 
 
 
Klänning, ASOS - Strumpbyxor, Whyred för Pierre Robert - Örhängen, Efva Attling 
 
Dagens outfit på soffbordet med blixt...så blir det när det ständigt är mörkt men man ändå vill dokumentera. Nog om det! Jag fick hem den här gröna klänningen på brevlådan idag, materialet är sååå skönt och gosigt och jag är lite besatt i volanger just nu. Tyvärr var den för stor men jag bestämde mig för att ignorerade det och använda den ändå. Nu ska jag på middag med mina systrar och respektive, förra veckan var vi ju på restaurang men ikväll står Ida och Anton för maten. 

Värmande ull och doftljus

 
 
 
 
 
Tofflor, Shepherd - Dofljus, Klinta
 
Jag ville bara kika in och visa mina nya underbara tofflor från Shepherd som jag myser runt i här hemma. Tycker dom är så himla söta och värmer frusna fötter som mina väldigt bra. Förutom en dryg förkylning så är livet rätt bra nu, jag har till och med fått jobb, äntligen! Den här helgen är jag ensam hemma då min andra hälft är i Göteborg och släpper loss. Ikväll tänkte jag dock mysa med mina systrar så helt själv kommer jag inte vara!
 
Ta hand om er och njut av helgen <3