Ett speciellt plagg

 
Klänning, Warehouse - Skärp, Second hand - Skor, Ecco
 
Klänning är ett plagg som har varit mitt signum under större delen av mitt liv. Under många år ägde jag inte ens ett par byxor utan hängav mig helt till klänningar. Dock har jag ändrat uppfattning och nu går det även att hitta byxor i min garderob och det är jag glad för, variationsmöjligheterna på outfits har blivit lite större om man säger så. Trotts det kommer klänningar alltid ha en speciell plats i mitt hjärta (eller ska jag säga garderob) och dom gör vardagen lite festligare. Eller vad säger ni?
 

Ett trevligt avslut på förra veckan

 
 
 
 
 
 
 
I söndags blev vi bortbjudna på middag till min tvillingsyster och hennes pojkvän Levi. Det var så himla mysigt och gott allting och jag önskar man gjorde sådant här varje helg. Vi började med lite ost och vin (alkoholfri cider för min del såklart) på deras balkong medan Levi satt utanför och grillade. Det bjöds på olika sorters korv från Rosas handel på Öland och en underbar potatissallad. Till efterrätt åt vi någon mumsig bullkrans. Ett väldigt bra avslut på veckan helt enkelt, tack för det kära ni! (Sorry för de oseriösa bilderna på min Hampus, men det är sådan han är och det är bara att gilla läget haha)

Måndagens

 
 
Polotröja, Gina tricot - Jeans, Bik Bok - Skor, Ecco
 
Såhär ser jag ut denna måndag, i ny superskön polotröja från Gina tricot. Den här dagen består av lite alla möjliga "måste göra saker" som att tvätta, veckohandla, betala räkningar osv. Jag ska även föröska ta mig in till stan och göra några ärenden. Ikväll händer det en lite spännande sak, jag ska nämligen börja en kurs inom stresshantering. Jag tror det kommer bli så himla bra för kvinnan som håller i denna kurs är så fin och bra, och vi kommer bara vara 4-5 personer som går den här kursen. Kursen kommer hålla på varje måndag i sex veckor och jag hoppas jag kommer lära mig massor. Hoppas att ni har en fin måndag!