Borde jag bli orolig?

Här har ni en som älskar sitt jobb lite föööör mycket. Det räcker inte med att han har jobbat mellan 07:00 - 18:00 idag, nej inte då! Nu sitter han vid köksbordet och skruvar med sin egen bil...
 
 

Andas ut

Ikväll kan jag äntligen andas ut och slappna av. Sommarschemat har börjat på jobbet, INTERVJUN är över och allt har lugnat ner sig en aning. Nu är det bara positiva och roliga saker att se framemot! Till intervjun nu då. Min kära tvillingsjäl var med mig från början till slut och för det är jag henne evigt tacksam, annars hade jag aldrig kommit fram på grund av fel biljettbokning eller nervösa anfall på perongen... men med henne vid min sida gick allt som en dans och jag tog mig igenom både resor och intervju smärtfritt. Nu återstår bara väntan på beskedet om man har gått igenom hela vägen eller ej.
Tack för en jätte härlig dag och jag tror att båda kommer slockna som ljus ikväll hihi!
 
Har en liten present här till dig som väntar! ;)

Ledig

Äntligen! Idag är jag ledig efter många veckors jobb i ett kör. Inte för att jag kommer ta det särskillt lugnt när det finns många saker som har kommit efter i hemmet, men jag slipper i alla fall att traska iväg till jobbet och så får jag umgås med den bästa <3 ikväll!