En helg hemma

 
 
 
 
 
 
 
 
Den här helgen åkte jag och Hampus hem till mina föräldrar på Öland och vi har haft två väldigt mysiga dagar där. Jag älskar att komma hem och träffa min familj, då känns allting annat så obetydligt så länge jag har dom vid min sida. Vi har inte hittat på så mycket mer än att umgås och promenerat runt i byn men mer än så behövs inte. Idag på förmiddagen körde jag och Hampus ner till vår strand för att kolla läget. Som ni kan se på bilderna var det så himla dimmigt och grått så det gick knappt att urskilja vart havet slutade och himlen började, ändå väldigt vackert på sitt sätt. Nu känner jag mig lite mer redo för en ny vecka och avslutar den här veckan med mycket kärlek och tacksamhet i hjärtat. 

Gravidfotografering vid slottet

 
 
 
 
För två helger sedan befann jag mig vid Kalmar slott för att fotografera det här fina paret som väntar sitt första barn. Det var svinkallt och jag hade klätt på mig hur mycket kläder som helst men Sam och Sofia var tappra och bet ihop. Bilderna blev så fina och jag önskar dom all lycka till med den lille! <3

Mina nya fynd!

 
 
 
 
Stickade tröjor, Lindex
 
Ännu en gång har jag fyndat på rean, vad är det som händer?! Jag som har uttalat mig om att inte vara ett stort fan av reor har helt plötsligt fyndat fyra plagg. Första fyndet var ju Marimekko tröjan om ni minns, och nu dessa två stickade tröjor samt en röd spetsklänning. Den översta tröjan fick jag till och med gratis då det var 3 för 2! Dessa tröjor blir perfekta nu när det bara är kallt och rått ute, enkla att styla med ett par jeans och ett fint läppstift. Klänningen får ni se i sommar på min systers examen, det gäller att vara ute i god tid inte sant?