Balck Coffee

 
Här är lite bilder som jag fick äran att fota hos Balck Coffee när jag var där senast (se tidigare inlägg), och i en sådan fin lokal är det inte precis svårt att hitta fina motiv att fota! Befinner ni er i Kalmar så kan jag verkligen rekomendera detta ställe och ägarna är så himla mysiga och duktiga på det de gör.

En liten lucka i vardagen

 
Hjälp vad den här sommaren rusar förbi, som vanligt har jag tusen saker jag vill hinna med men det enda som hinns med just nu är jobb, jobb och jobb. Som tur är trivs jag väldigt bra på mitt jobb så det är helt okej ändå och pengar behövs verkligen efter tre års studier. Häromdagen hann jag i alla fall med en lite frukost med mamma och systrarna på mitt favorit café. Vi gick dit innan några affärer var öppna och jag tycker att staden är så himla fin och mysig när den är helt folktom. Även fast Kalmar känns som världens minsta stad ibland så är jag så oerhört tacksam att jag får bo här med kullerstensgator, havet nära och alla gamla byggnader.

Lite nytt på väggarna

 
Efter att ha bott i vår nuvarande lägenhet i ett och ett halvt år så är det först nu vi har lyckats få upp lite tavlor på väggarna, i alla fall i vardagsrummet. Varför är det alltid det sista man gör när man flyttat in? Jag tycker i alla fall att tavlor är ett enkelt knep för att få hemmet mer personligt och ombonat. Det behöver ju inte heller bara vara tavlor, det blir lite roligare om man blandar upp med tillexempel något instrument, något vackert klädesplagg eller ett fint tyg, det är bara att låta fantasin flöda! Åter till vårt vardagsrum: den första tavlan på elefanten är från Fotografiska i Stockholm och den har nog väntat i två år i garderoben innan den blev inramad. Vi hängde även upp min gitarr och hänganordningen har jag kommit på själv, smart tycker jag! Till sist fick Hampus två tavlor av mig i födelsedagspresent och motiven speglar honom väldigt mycket, de fick spikas upp ovanför hans skrivbordshörna. (Och nej jag har inte rosor på skrivbordet egentligen, det var bara för bildens skull)