En helg på Gotland

Varför ska det vara så himla svårt och tidskrävande att blogga? Jag önskar verkligen att jag var duktig på att dokumentera min vardag men så är uppenbarligen inte fallet. För det första tar jag sällan med mig kameran vilket är synd för de få gångerna jag gör det blir jag så glad över att dokumenterat ett fint minne. För det andra så består min vardag mestadels bara av jobb, träning, städa, laga mat osv. Hur som helst så tog jag faktiskt med mig kameran förra helgen när vi tog båten till Gotland för att hälsa på Kajs vänner från plugget, så här kommer ett långt flöde med bilder från resan.
 
 
Vi åt linsbågar, redigerade bilder och pluggade för jaktexamen på en väligt glesbefolkad färja. Färden över Östersjön var lugn och fin och vi anlände till Visby utan traumatiska upplevelser!
 
Här är gänget: sex väldigt härliga tandläkare och så jag bakom kameran då. Vi hade värsta tänkbara väder och såg inte mycket av vackra Gotland men på Fårö åkte vi till en underbar restaurang och värmde oss. 
 
 
 
 
Ja ni förstår ju hur gott det här var! Vet tyvärr inte vad stället heter men det fanns på Fårö och är nog inte så svårt att hitta när man väl är där.
 
 
 
Nu hoppar vi till söndagen där jag placerade mig på ett café mitt i Visby under tiden som de andra tränade, man får ju inte vara dum. Jag hade så trevligt i mitt eget sällskap i alla fall och låttsades att jag jobbade som frilans och fick sitta och redigera bilder och fika hela dagarna. 
 
 
 
Efter att alla var färdigtränade var det dags för en sista måltid tillsammans innan hemfärd. Tobbe visade mig lite fotoställen påväg mot restaurangen. Visby är inte fult precis!
 
 
 
 
 
 
 
 
Såklart blev det crépes till lunch! Har alltid velat testa det här stället men så visar det sig att det var samma restaurang som vi var på i Stockholm i juni, men lika gott såklart.
 
 
 
 
Kajen! <3
 
Tobbe som så snällt lät oss bo i hans mysiga lägenhet. Tack Tobbe!
 
Maria och Erik
 
Ingrid och Niklas
 
och så Kaj och jag. Efter maten kollade vi runt lite i butiker sen sa vi hej då till alla och fick skjuts till färgan för att åka hem till Kalmar igen. Så fint att få avsluta sommaren och inleda hösten på Gotland, nu är jag så nöjd över att få tillbaka rutiner och lite kallare luft!