Min nya dinosaurie växt

 
 
 
Jag har en ny växt som jag norpade åt mig på IKEA för att tag sedan, jag har ingen aning om vad den heter men det enda jag tänker på är dinosaurier... någon som har en aning om vad denna spettsiga krabat heter? 

25 år!

 
 
 
Jag och min kära tvillingsyster fyllde 25 år i helgen och i alla fall vår familj är det en ganska stor händelse, så detta firades med ett stort kalas hemma på Öland. Självklart hade vi våra män där som precis också har passerat 25 års strecket, Hampus i somras och Levi för bara någon vecka sedan. För mig känns det lite smått ångestfyllt och jag hänger upp mig ganska mycket på min ålder. Varför vet jag inte riktigt, dels är det nog för att jag inte är där jag tänkt mig att jag "borde" vara vid 25 vilket i sin tur skapar en inre stress. Men själva födelsedagen har varit toppen och jag älskar att fylla år och ha kalas! Vad jag fick kan jag försöka dokumentera i ett eget inlägg framöver. 

Ölands skördefest

 
 
 
 
 
 
 
 
 
I helgen var det skördefest på Öland och vi var lediga både Hampus och jag så vi bestämde träff med Annie och Levi i Stora frö. Det var verkligen en perfekt höstdag med strålande sol hela dagen, dock ganska kyligt så jag ångrade bittert att jag lämnat halsduken hemma. Vi strosade runt i byn, hälsade på mormor och morfar som var där för att sälja sitt hantverk och Annie köpte en super snygg kappa av mormor. Vi kollade mest på alla fina hus och fantiserade om vilka hus vi själva skulle flytta in i heheh. Innan jag och hampus åkte vidare upp till Borgholm så köpte vi varsin färsk donut som slank ner väldigt fort. En väldigt mysig dag blev det!