Invigning, glass och Öland

 
 
 
Vit linneskjorta, Gina Tricot - Lee hängselbyxor, vintage - Skinnsandaler, vintage
 
 
 
 
 
 
 
Dagen innan midsommar var det invigning för det nya avsaltningsverket i Sandvik på Öland och det är ingen mindre än min pappas företag som varit med och byggt detta. Därför bestämde jag mig för att åka dit och visa lite intresse för pappas skapelser och som bonus få en ledig dag hemma på Öland. Jag och Annie kom med andan i halsen till invigningen där olika kommun herrar höll tal, kungen var också där för att göra själva invigningen. När avsaltningsverket var invigt gick vi ner till hamnen för att avnjuta en glass, och det var en av de godaste glassar jag ätit! Resten av dagen spenderades hemma hos mamma och pappa, vi gjorde en utflykt till Keramik Haget, åt kroppkakor och hälsade på hemma hos farfar. Sedan var det dags att fara hem för att förbereda sig inför jobb på midsommarafton. 

Hoppas att ni har haft en fantastisk midsommarhelg och jag ska försöka bli lite bättre på att uppdatera denna lilla blogg, snart har jag semester och då ska jag passa på att fota. Hej så länge!

Annies examen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För snart två veckor sedan, närmare bestämt den 2 juni, var det dags för sjuksköterskorna på Linnéuniversitetet i Kalmar att ta sin examen. Jag och min familj satt förväntansfulla och stolta i domkyrkans bänkar och väntade på vår underbara syster/dotter som skulle bli en av dessa nyexaminerade syrror. Examinerad blev hon och vi fick en fantastisk dag på Långviken med familj, släkt och vänner som var där för att gratta Annie. Eftersom jag då och då varit med lite på ett hörn på deras klassfester och tjejkvällar så kan jag säg att Kalmar sjukhus är lyckligt lottad som nu har fått så fina människor och det känns oerhört tryckt att just dom kommer att ta hand om oss när vi väl behöver det! <3