Strul strul

Tyvärr fungerar inte min kamera som den ska, vissa bilder blir suddiga och konstiga, tror det sitter något skit i kamerahuset. Konsekvenserna blir ju då att jag inte fotar lika mycket och det är inte roligt att lägga upp halvfula bilder här. Jag kanske lägger upp lite mobilbilder så länge, vi får se. Undertiden visar jag mina instagrambilder från i sommar för att riktigt minnas och bevara alla fina stunder som man kan plocka fram i minnet när det blir mörkt och kallt. 
 
 
 
 
Jag har haft min bästa sommar någonsin <3

Kebnekaise - på väg hem igen

På måndagen gick vi upp super tidigt för att vandra de 19 km hem igen. Bussen gick klockan 12 så det var lite press att hinna med den annars skulle vi missa flyget. Tyvärr slutade resan med en liten tragedi, Annies kängor var borta. Troligtvis någon som tagit fel men så jäkla irriterande och dumt! Vandringen hem gick bra i alla fall och vi gjorde den på två timmar kortare än i fredags. Konstigt vad man vänjer sig fort. Den här gången gick jag jag faktiskt alla 19 km utan att fuska med båten. Dock fick Ida och Vickan åka med och vi kom fram precis samtidigt som båten. Där unnade vi oss lite nybakta bullar!
Resten av resan gick bra men det var många timmars väntande och så drabbades jag av en fruktansvärd flygrädsla i slutet. Klockan 23.30 var vi hemma i vår lägenhet igen med en tom känsla i kroppen. Den känslan sitter fortfarande kvar såhär tre dagar senare men familjen och fjällen finns ju kvar och fler vandringsresor lär det bli någon gång framöver.
Nu väntar nya utmaningar i höst då jag börjar plugga i Växjö!
 
 
 

Kebnekaise - vilodag

På söndagen hade vi sovmorgon och åt frukost i lugn och ro. Jag var helt slut efter gårdagen då jag gick raka vägen till sängen efter att vi kom hem, kunde inte äta eller någonting. Så den här dagen behövdes för att återhämta sig. Dagens utflyckt skulle gå till en sjö men efter att vi kommit halvägs vände vi för då kom regnmålnen och vi hann precis innaför dörren till vandrarhemmet då himlen öppna sig helt. Snacka om att vi hade vädergudarna med oss hela resan! 
Vi gick i alla fall på en super vacker stig i en dal och det är sjukt vad den här naturen ger för kropp och själ. Jag fick verkligen mersmak efter den här resan. Saker, kläder och ytlighet existerar inte här. Tills nästa resa får jag titta på bilderna och minnas lugnet.