Minisemester i Västerås - andra delen

I lördags efter att Linda slutat jobbet så åkte vi på utflykt till Skultuna mässingsbruk där det var väldigt idylliskt och fotovänligt. De är tydligen kända för sina räkmackor så det var vi tvungna att testa (de vi fick av Linda dagen innan var godare) och vi satte oss på den soliga terassen och njöt. När allt var uppätet gick vi in för att gå ett varv i museet och fota allt fint som fanns där, jag gillar mässing sedan innan och den här trippen bjöd på mycket inspiration. Innan vi åkte vidare hittade vi en loppis som såklart undersöktes. På kvällen efter att ha storhandlat på Ica Maxi åkte vi vidare till Mickes familjs stuga där det dukades upp för en brakmiddag. Under tiden Hampus och Micke grillade allt gott som vi handlat sprang Linda och jag runt för att plocka smultron och spexa loss med såpbubblor och fläderdricka. Efter att ha tryckt i oss allt smaskigt förflöt kvällen med några omgångar yatzy och många skrattanfall. Bästa sommardagen helt enkelt!
 
 

Minisemester i Västerås - första delen

I helgen var jag och Hampus i Västerås och hälsade på en mycket efterlängtad vän och hennes fästman, Linda och Micke! Vi fick ett väldigt lyxigt mottagande av Linda med enorma räckmackor och massor med fika. Det var roligt att äntligen få se hur dom bor och lägenheten var så fin så fin, helt i min smak! Efter att ha pratat i mun på varandra i några timmar dressade vi om, tog en drink och begav oss ut på stan för att hitta något att äta. Det gjorde vi tillslut och jag åt den godaste hamburgaren jag någonsin ätit. När klockan närmade sig tolv gick vi hem och stupade i säng efter en lång och rolig dag. 


 

Lite nytt till garderoben

 
Två fina plagg har fått flytta in i min garderob i sommar, en kimono i tunn viskos från Nelly och en enkel bomullsklänning i blått och vitt från Kappahl.