Nyklippt och ny kofta

 
 
 
Byxdress, Beyond retro - Kofta, Lindex
 
Äntligen har håret fått sig ett litet lyft, jag höll nämligen på att bli galen. Sofie min frisör (och svägerska) toppade det och lade i en mörkare färg, jag är väldigt nöjd och det känns mycket fräschare! Jag har en ny kofta också, jag råkade slinka in på Lindex igår när vi skulle veckohandla på Maxi... Även om det har varit sommarvarmt idag så är hösten i luften och idag började alla skolan, massor med studenter överallt. Själv gick jag till arbetsförmedlingen vilket inte är lika roligt men förhoppningsvis kanske det kan ge lite motivation. 

En vägg med minnen

 
 
 
 
 
 
Då har vi även fått upp en liten tavelvägg i sovrummet! Jag har samlat på mig gamla ramar på lite olika loppisar ett bra tag nu och tanken var att ha en tavelvägg i TV-rummet men när vi fick upp gitarren och de andra tavlorna där så fanns det helt enkelt ingen bra plats där inne längre. Jag fick tänka om lite och beslutade mig tillslut för sovrummet. Istället för att spika massor med hål i väggarna valde vi två tavellister, jag är himla nöjd med resultatet! Bilderna vi valde är ganska personliga och har var och en ett speciellt minne, därför passar de in i sovrummet som är just ett lite personligare rum i hemmet. 

Part Two till vardags

 
 
 
 
Byxdress, Part Two - Cape, Esprit - Skärp, mammas gamla - Skor, Novita
 
Detta är lite av en favorit klädsel hos mig, byxdressen är det skönaste man kan ha på sig och den går både att klä upp och klä ner. Idag fick den bli en lite mer vardags/mys klädsel som jag skrotar runt i hemma tills jag börjar jobba klockan två. Idag är det för övrigt sista dagen på sommarjobbet vilket känns lite läskigt då jag inte har en aning om vad jag ska göra i höst, så på måndag är det jag som går till arbetsförmedlingen...